• Losing cm's 4 times faster
  • Cellulite reduction
  • Smooth, even skin & feeling fitter
  • Results within 1 month
  • Weight loss due to infrared training

VacuStep Loopband


Deze VacuStep is een cabine met een ingebouwde loopband met vacuüm en infrarood. De druk die in de cabine wordt gegenereerd, vermindert de stress, terwijl IR de temperatuur verhoogt. Met dit afslankapparaat train je effectiever, verminder je cellulitis en heeft het een sneller en positief effect op het vetverbrandingsproces.

In tegenstelling tot zijn concurrenten heeft de VacuStep met Loopband een minimalistisch ontwerp, is het makkelijk te onderhouden, heeft het een intuïtieve bediening en een ingebouwde Wi-Fi-module. Het is een ultramoderne fitnessoplossing die cardiotraining combineert met extra functies die de conditie van uw huid verbeteren.

 

Eén apparaat – talloze mogelijkheden

 

De VacuStep met Loopband helpt u effectief vet te verbranden, maar het biedt zoveel meer dan dit. Dit type fitnessapparatuur voor gewichtsverlies is een multifunctioneel apparaat met een groot aantal ingebouwde functies waarmee u gedurende een langere periode van uw resultaten kunt genieten. Een loopband met vacuüm- en infraroodtechnologie maakt van uw cardiotraining een plezierige ervaring (in plaats van een onaangenaam, dagelijks rondje). Hieronder vindt u de beschrijving van alle functies .

Extra Functies


Interesse? Neem dan contact met ons op.